Yhteystiedot

varaukset ja tiedustelut:
puh. 050 438 879 8
kotalahti(at)gmail.com

..............................

Kotalahden toiminnasta vastaa Uimin seudun kyläyhdistys ry

..............................

Kotalahden sijainti:
Kotalahdentie 136 A, Lemi

Leirit4_1.png

Tule leirille Kotalahteen mihin aikaan vuodesta vaan!

Kotalahti on hyvä paikka pitää erilaisia leirejä tai koulutuksia niin lapsille kuin aikuisillekin. Lähiympäristö tarjoaa tekemistä ympäri vuoden ja päärakennuksen saliin mahtuu suurempikin joukko samanaikaisesti touhuamaan.

Vuodepaikkoja Kotalahdessa on noin 30 henkilölle, tiloissa saa majoittua 50 henkilöä samanaikaisesti. Vuoteet ovat leirihenkeen kerrossängyissä kolmessa eri huoneessa, lisäksi esim. leirin johdolle on oma huone majoittumiseen.

Sali on helppo jakaa kahdeksi eri tilaksi ja lisäksi rannan takkatuvassa on hyvät tilat kokoontumiseen ja työskentelyyn.

Pihassa on iso kenttä, jonka voi varustaa verkolla lentopallo- tai tenniskentäksi. Rannassa on kolme soutuvenettä ja iso laituri uimarantoineen. Talvisin rohkeimmat voivat pulahtaa avantoon. Lisäksi Kotalahden välittömässä läheisyydessä sijaitsee Lemin Eskojen ampumahiihtostadion, jossa kesäisin voi lenkkeillä pururadalla ja talvisin hiihdellä. Talvisin 1,7 km on valaistua latua.

Leireillä saunominen sujuu sujuvasti tarvittaessa kahden saunan lämmetessä. Toinen rannan saunoista on puulämmitteinen ja toinen sähkölämmitteinen, molemmat on varustettu kahdella suihkulla. Saunan jälkeen on leireilläkin mukava paistaa makkarat joko takkatuvan nuotiossa, rannan grillikatoksella tai istua iltaa avonuotion ympärillä rannassa.

Tiloissamme on järjestetty mm. rippileirejä, leirikouluja, tanssileirejä ja ampumahiihtoleirejä.